ПОЛИТИКА НА БИСКВИТКИ

ЗА САЙТА

Този сайт е неофициален информационен сайт, направен със цел развитие на обекта и туризма в района. Сайтът не е свързан с местните власти и община.

Насочен е към опознаване на обекта, предоставяне на информация и популяризиране на дестинацията и туризма в страната и региона. Тук може да откриете или преоткриете сведения за обекта, снимки и 360 гледки, места за настаняване, екскурзии и много други, а защо не и да ни накара да грабнем раниците и да тръгнем към поредното изключително красиво място в България. 


ЗА НАС

Ние сме ФиУеб ЕООД – компания, която работи в партньорство с организации и фирми в сферата на туризмът с цел постигане на устойчива среда, носеща по-големи ползи за хората и околната среда.

Нашата мисия е да насърчаваме и подпомагаме растежа на устойчивия туризъм в България чрез интегриран подход за сътрудничество между заинтересованите страни от публичния, частния и неправителствения сектор.

РАЗВИВАМЕ
ТУРИЗМА

Развиваме туризма в посока и усещане, че пътуването, когато се извърши отговорно, може да доведе до положителна промяна за местните жители и дестинацията.

ОПОЗНАВАМЕ И ПРЕОТКРИВАМЕ
РАЗЛИЧНИ ДЕСТИНАЦИИ

Опознаваме и преоткриваме различни дестинации, които имат своята магнетичност и величие, чрез събирането на всички парченца от история, традиция, бит, нрави и природа на едно място.

ПОПУЛЯРИЗИРАМЕ
РЕГИОНИТЕ

Популяризираме привлекателността на регионите с туристически потенциал и възможностите, които те предлагат за развитието на специализирани форми на туризъм.

КОНТАКТИ

Част от нашата основна дейност е да осъществяваме партньорства с организации и фирми от региона(хотели, къщи за гости, приключенски туризъм) със сходни ценности и цели. Ако желаете да работим заедно и вашият обект/дейност да участват в сайтът, свържете се с нас.


ФиУеб ЕООД
София
Тел. 0879 666 293
Имейл: office@phi-web.net
Уебсайт: www.phi-web.net
Нашите проекти: www.bgsait.com


СЕЛО ОГНЯНОВО
Този сайт е неофициален информационен сайт, направен със цел развитие на населенето място и туризма в района.
Сайтът не е свързан с местните власти и община.

 Сайтът е изработен и е собственост на ФиУеб ЕООД.