ОГНЯНОВСКИ МИНЕРАЛНИ БАНИ

НАСТАНЯВАНЕ

Къща за гости "Попов"

Къща за гости „Попов” се намира в с. Марчево, сред красива природа на планините Родопи и Пирин, в непосредствена близост до с. Огняново и на 5 километра от град Гоце Делчев. Предлага всички условия за почивки през цялата година, далеч от шума и напрежението на града в комбинация с автентичната атмосфера на уют, изпълнена с топлота, удобство и настроение, чист въздух и природа, възможности за разходки в планината, кътче за отдих и вкусна храна.

Къща за гости Попов предлага всички удобства за една почивка. Градината е с много цветя и зеленина, с барбекю и разнообразно меню с подбрани местни екопродукти за ценителите! Къщата разполага с голяма механа (120 кв.м.) в битов стил и камина.

Гостите на къщата могат да избират измежду комфортно обзаведени 4 двойни и 1 тройна стая, както и 2 апартамента. Всички стаи разполагат със самостоятелен санитарен възел, интернет и кабелна телевизия. 

За любителите на приключения в района има забележителности, които не са за пропускане. Римски град "Никополис ад Нестум", архитектурен резерват Лещен, Ковачевица, Долен, Делчево,ландшафно исторически парк"Градище”, Хаджидимовски манастир, гр. Гоце Делчев, Попови ливади и гроба на Яне Сандански, вековните чинари в с. Гърмен, обърнатата къща и интересната черква в село Марчево,а за релакс може да се възползвате от близките минерални басейни.

Стратегическото място на къщата дава възможност за пътувания до близките Ковачевица, Долен, Делчево, Лещен, Хаджидимовски манастир. До Кавала – Гърция се пътува само 100 км. Заповядайте в къща Попов и осъществете една спокойна и ползотворна почивка!

Вашето място за бягство от забързаното ежедневие! Насладете се на природата, тишината, спокойствието и вкусната храна! Заповядайте! 

снимка

За контакти и запитвания

Телефон:  0887-951-461, 0887-895-431
Е. поща: krasi_popova1@abv.bg

Адрес:  общ. Гърмен, Огняново, с. Марчево
GPS: 41.609127, 23.797262
FACEBOOK


СЕЛО ОГНЯНОВО
Този сайт е неофициален информационен сайт, направен със цел развитие на населенето място и туризма в района.
Сайтът не е свързан с местните власти и община.

 Сайтът е изработен и е собственост на ФиУеб ЕООД.