ОГНЯНОВСКИ МИНЕРАЛНИ БАНИ

НАСТАНЯВАНЕ

Хотел “Петрелийски”

Добре дошли в Хотел „Петрелийски“. Малък и уютен семеен хотел, разположен в югозападна България – само на 40 километра от град Банско и на 200 километра от гр. София.

Хотелът е на три етажа и разполага с осем на брой двойни стаи и шест апартамента. 

Хотел Петрелийски е много повече от хотел. Той е автентичен семеен дом, дълбоко вкоренен в историята на село Огняново. Сгушен в буйна растителност, хотелът е оживялата картина на традиционната архитектура и стил на „Съкровищниците на Родопите“ – селата Ковачевица и Лещен, и именно този автентичен стил го превърна през годините като задължителна дестинация за почиващите, както от цяла България, така и от чужденци, решили да прекарат почивката си на наша територия.

Хотелът разполага с много възможности за активна почивка, както край топлите минерални басейни, така и в обширната и оградена зелена площ, част от територията на хотел Петрелийски. И възрастни, и деца могат да практикуват игри на открито или просто да релаксират с книга в ръка, на шезлонг, покрай каменните водни минерални басейни.

На територията на Хотел Петрелийски се намират три външни басейна – два плитки и закрит – плувен, с дължина 20 метра и дълбочина до 220 см. 

Независимо дали идвате да се насладите на питие, на вечеря или да прекарате една нощ, или уикенд, нашият дом ви очаква, предлагайки оазис на спокойствието, който мнозина с право описват като „Раят на Земята“.

Ресторантът към Хотел Петрелийски разполага със сто места и ви приветства всеки ден за Закуска от 8:30 сутринта, всеки ден за обяд от 11:00 и за вечеря от 19:00 часа.

Ресторантът е отново в автентичен стил, изцяло от камък и дърво. Екипът ни ще се погрижи и за „най-капризното небце“. Ние работим с пресни продукти, закупени от малки производители в района. Следим за сезонността и сменяме менюто си поне 4 пъти в година, колкото са и сезоните в страната ни. Добавяме собствен почерк и лично внимание върху традиционни за района рецепти.  

снимка

За контакти и запитвания

Телефон:  +359 897 897 315 , +359 899 874 521
Е. поща: k.petreliiska@abv.bg

Адрес:  ул. Горни Бани 8, с. Огняново, общ. Гърмен
GPS: 41.617162, 23.799368
www.petreliiski.com


СЕЛО ОГНЯНОВО
Този сайт е неофициален информационен сайт, направен със цел развитие на населенето място и туризма в района.
Сайтът не е свързан с местните власти и община.

 Сайтът е изработен и е собственост на ФиУеб ЕООД.