ОГНЯНОВСКИ МИНЕРАЛНИ БАНИ

НАСТАНЯВАНЕ

Хотел “Петрелийски”

Хотел “Петрелийски” се намира в село Огняново, известно с минералната си вода с доказани лечебни свойства. Хотелът разполага с 3 басейна с минерална вода, един от които е закрит, турска баня, парна баня, масажи. Ресторантът е специализиран в традиционна и здравословна, вегетарианска и веган кухня.

Всички стаи и апартаменти са изпълнени в старинен, традиционен за района на Гоце Делчев стил. Стаите на всеки етаж и апартаментите разположени на първия и на втория етаж разполагат със самостоятелни бани с вани, интернет и кабелна телевизия. Семействата с деца са добре дошли в просторните апартаменти. Апартаментите на третия етаж разполагат с камина(заплаща се допълнително), вана, кабелна телевизия, интернет и големи тераси.

Всеки от басейните се чисти всяка седмица, водата не се третира с никакви лекарства и препарати, които биха могли да въздействат на здравословното състояние на гостите на хотела. Водата в басейните е постоянно течаща с температура от 35 C. В стаите водата също е минерална.

Ресторантът разполага със 120 места и предлага разнообразна традиционна и здравословна, включително веган кухня. Приготвяме храната основно с продукти от подбрани и проверени местни производители. Менюто се актуализира според наличните плодове и зеленчуци за сезона. Подходящ за провеждане на различни събития като рождени дни, сватби, кръщенета, родови срещи, посрещане на Нова Година, Коледа и други.

Спа зоната предлага парна баня, сауна и джакузи и масажи. От които джакузито и масажите се заплащат допълнително.

Хотелът предлага много възможности за развлечения на малките ни посетители, а районът предлага интересни туристически обекти за посещение.

снимка

За контакти и запитвания

Телефон:  +359 897 897 315 , +359 899 874 521
Е. поща: k.petreliiska@abv.bg

Адрес:  село Огняново, община Гърмен, област Благоевград
GPS: 41.617162, 23.799368
www.petreliiski.com


СЕЛО ОГНЯНОВО
Този сайт е неофициален информационен сайт, направен със цел развитие на населенето място и туризма в района.
Сайтът не е свързан с местните власти и община.

 Сайтът е изработен и е собственост на ФиУеб ЕООД.