ОГНЯНОВСКИ МИНЕРАЛНИ БАНИ

НАСТАНЯВАНЕ

Семеен хотел "Вила Рай"

Малък уютен хотел разположен в очарователното планинско село Огняново на 12 км от град Гоце Делчев. Сгушен в полегатите склонове на Родопите комплексът е заобиколен от многовековни гори, а кристално чистият въздух предразполага към пълноценна почивка. Природните дадености, от една страна, и наличието на минерални извори от друга, предоставят възможност за почивка през всички сезони на годината.

Семеен хотел “Вила Рай” разполага с 10 стаи и 1 студио. Всички стаи са уютни и комфортни, предлагащи тишина и спокойствие и предразполагащи към приятна отмора. Във всички стаи има безплатна "wi-fi" връзка, а при необходимост предлагаме сешоар и ютия.

Вила Рай" разполага с минерален басейн между двете къщи, с шезлонзи и чадъри, където спокойно можете да релаксирате с книга в ръка или да се наслаждавате на слънцето.

Ресторант "РАЙ" разполага с 100 места - открита и закрита част. Ресторанта посреща своите гости в уютна обстановка, перфектно обслужване и ритмична музика. Заведението предлага богат асортимент от топли и студени напитки, вкусно приготвени ястия и специалитети които ще задоволят и най-капризният вкус.

В старанието ни да осигурим комфорт и добро обслужване на нашите гости, "Вила Рай" предлага паркинг (неохраняем) намиращ се непосредствено срещу къщата.

За Вашият комфорт се грижи персонал от добре подбрани и обучени професионалисти.

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

снимка

За контакти и запитвания

Резервации +359 899 91 62 83
Ресторант +359 899 91 62 84

Е. поща: vilarai@abv.bg

Адрес:  ул. Горни Бани 12, село Огняново, община Гърмен
GPS: 41.617577, 23.795237
www.vilarai.com


СЕЛО ОГНЯНОВО
Този сайт е неофициален информационен сайт, направен със цел развитие на населенето място и туризма в района.
Сайтът не е свързан с местните власти и община.

 Сайтът е изработен и е собственост на ФиУеб ЕООД.