ОГНЯНОВСКИ МИНЕРАЛНИ БАНИ

НАСТАНЯВАНЕ

Therma Vitae - Профилакториум Огняново

Комплекс Therma Vitae - Профилакториум Огняново е разположен в живописната местност на курорта Огняновски минерални бани. Комплексът е подхранен от топли и лековити минерални води, заобиколен от богата и разнообразна растителност, огрян от чистото и топло слънце.

Комплексът е изцяло реновиран през 2014 година и разполага с 50 помещения, от които 40 двойни стаи и 10 апартамента. Част от помещенията са пригодени за хора с нарушени двигателни функции. На територията на комплекс Therma Vitae - Профилакториум Огняново се намират: хотел, ресторант, барове, лицензиран медицински център, 5 басейна с минерална вода, релакс зона, фитнес, парк и детски площадки. Прекрасната природа и нейната хармония вдъхновяват създаването на интериора и на четирите етажа на хотел Therma Vitae. Дизайнът на всяка стая е в съзвучие с един от природните елементи – земя, огън, въздух и вода, представени чрез богатствата на земята, топлината на слънцето, пречистващата и щедра растителност, лековитата и животворна вода.

Лицензираният медицински център за физикална терапия, рехабилитация и превенция на здравето „Свети Павел“ е основан през 2015 като част от хотелски комплекс Therma Vitae – Профилакториум Огняново. Медицинският център е продължение на концепцията за успешно съчетаване на благоприятните природни и балнеологични фактори със съвременните неинвазивни методи на физикалната медицина за лечение и профилактика при болести на опорно-двигателния апарат и периферната нервна система. Медицинският център разполага с лекарски кабинет, екип от квалифицирани и опитни специалисти по физикална медицина, модерно и функционално оборудвани помещения за: балнеотерапия, кинезитерапия, физиотерапия, рехабилитация, масажи.

Комплекс Therma Vitae разполага с функционално обзаведената конферентна зала и високотехнологично мултимедийно оборудване, в съответствие с най-високите стандарти за реализация на различни типове мероприятия.

Като се стреми да бъде хармонична част от заобикалящата го природа, Therma Vitae - Профилакториум Огняново предлага на своите гости гостоприемство, неповторимо преживяване и пълноценeн отдих.

Добре дошли в комплекс Therma Vitae - Профилакториум Огняново! 

снимка

За контакти и запитвания

Телефони: +359 75 233 182, +359 879 233 182, +359 882 818 456
Емейл: reception@thermavitae.bg, sales@thermavitae.bg

Адрес: с. Огняново – 2947, общ.Гърмен
GPS: 41.620610, 23.797917

www.thermavitae.bg


СЕЛО ОГНЯНОВО
Този сайт е неофициален информационен сайт, направен със цел развитие на населенето място и туризма в района.
Сайтът не е свързан с местните власти и община.

 Сайтът е изработен и е собственост на ФиУеб ЕООД.